Partner serwisu

Szukaj Franczyzy

Wybierz kategorię

Wszystkie kategorie

Ile chcesz zainwestować?

Wybierz jedną z powyższych opcji

jednostki własne: Grill Way Bar, ul. I Armii Wojska Polskiego 11, 07-200 Wyszków

liczba franczyz: Grill Way Bar, ul. Świętojańska 108, 81-388 Gdynia

Jasne i uczciwe zasady współpracy z Partnerami Biznesowymi Firma Grill Way Bar rozpoczynając współpracę przy tworzeniu sieci restauracji oczekuje od Partnerów Biznesowych zrozumienia i przyjęcia głównych idei towarzyszących budowie sieci oraz współudział w osiągnięciu zamierzonych celów oraz pełnego zaangażowania w kreowaniu dobrego wizerunku marki, utrzymania wysokich standardów jednolitych dla całej sieci restauracji. Jak również lojalności wobec firmy Grill Way Bar. Firma Grill Way Bar zagwarantuje swojemu Biznesowemu Partnerowi pełną opiekę merytoryczną podczas realizacji wspólnych interesów, na starcie jak również w czasie trwania współpracy. Firma Grill Way Bar przekazuje do dyspozycji pełne Know How prowadzonej działalności w formie spisanego Podręcznika Operacyjnego. Najwyższe standardy. Głównym celem Firmy Grill Way Bar – American Burger jest stworzenie sieci designerskich restauracji, prowadzonych według filozofii firmy z zachowaniem najwyższych standardów jakości. Osiągnięcie tego najważniejszego celu przyniesie dużą satysfakcję właścicielom restauracji, umożliwi rozwój zawodowy pracownikom i dostarczy wiele radości konsumentom. Przez żołądek do serca. Firma Grill Way Bar pragnie zdobyć serca ludzi i stać się marką lubianą, szanowaną i rozpoznawalną. Osiągnięcie naszych celów, to spełnienie naszych ludzkich marzeń, a nie realizacja korporacyjnego biznesowego planu. Dlatego nasze działania opieramy na wierze w ludzi, ich pasję, potencjał i profesjonalizm. Właśnie dlatego, chcemy wokół siebie skupiać ludzi, którzy wraz z nami będą zdobywali swoje cele i marzenia osobiste oraz zawodowe.

jednostki własne: To tylko niektóre lokalizacje - Gdańsk; Białystok; Katowice; Kraków; Zakopane.

liczba franczyz: 3

Dominium ruszyło z Franczyzą ! Pomimo posiadania w swoim portfolio ponad 70 własnych lokali, Pizza Dominium zdecydowała się na wprowadzenie franczyzy, ze względu na duży potencjał takiego rozwiązania. To odpowiedź na zapotrzebowanie polskiego rynku, który z roku na rok zawęża się i staje się coraz bardziej konkurencyjny. Przygotowania do wprowadzenia systemu franczyzowego rozpoczęły się w 2012 roku. W ciągu niespełna 2 lat pracy, w oparciu o liczne badania i analizy podobnych systemów w kraju i za granicą, został stworzony kompleksowy program współpracy, którego cechami są: maksymalizacja korzyści i duża niezależność franczyzobiorcy. Pizza Dominium stworzyła przejrzystą, a zarazem bardzo rzetelną procedurę weryfikowania potencjalnych franczyzobiorców. Jej nadrzędnym celem jest dokładna ocena szans i zagrożeń wynikających z uruchomienia i prowadzenia franczyzowej pizzerii. System franczyzy Pizza Dominium pozwala franczyzobiorcy osiągnąć, a następnie utrzymać silną pozycję na rynku. Dzieje się to przy stosunkowo dużej niezależności franczyzobiorcy, który zarządza swoją placówką i podejmuje kluczowe decyzje, ale ma szeroką pomoc pochodzącą od administracji sieci. Franczyzobiorcom zapewniamy: Znaną i cenioną markę Szkolenia pracowników Know How Podręcznik Operacyjny Pomoc naszych opiekunów Wyrusz z nami w kulinarną podróż szklakiem smaku włoskiego domu. Przyłącz się do sieci i odbierz swój powitalny prezent - stylowy skuter. Otwórz restaurację Pizza Dominium i rozwijaj z nami swoje pasje! Szczegóły http://www.pizzadominium.pl/franchising

jednostki własne: Express Kuchnia Marche- 6, Sevi Kebab-6,

liczba franczyz: Express Kuchnia Marche-20, Sevi Kebab-10

Nasze doświadczenie w gastronomii zdobywamy od 1998 roku, wtedy powstała Restauracja Splendido. Następnym krokiem było otworzenie tuż przy Splendido lokalu Kuchnia Marche. Bazar Kuchni Świata to miejsce z przystępnymi cenami, dobrą jakością produktów i bogatą ofertą od przystawek, sałatek, dań obiadowych po desery i domowy kompot.”Kuchnia Marche została uznana przez tygodnik Wprost za najbardziej „odjechaną” Restaurację w Polsce. Stworzyliśmy również sieć siedmiu tureckich lokali „Sevi Kebab” i „Sevi Kebab Oriental” usytuowanych w Galeriach Handlowych. Koncept Sevi Oriental to połączenie kuchni tureckiej oraz tajskiej i chińskiej. Jesteśmy świadomi tego, w którym kierunku podąża rynek i potrafimy dostosować nasze propozycje kulinarne pod klienta. Aktualnie skoncentrowaliśmy się na rozwoju sieci lokali gastronomicznych „Express Kuchnia Marche” oferujących dania kuchni polskiej oraz różnych kuchni świata serwowanych w formie gorącego bufetu, w modnym oraz doskonale sprawdzającym się systemie sprzedaży żywności na wagę, przy określonej cenie za 100g jedzenia. Naszym hasłem jest „Kuchnia, która żyje!” Wyżej wymieniony system daje klientom możliwość dowolnego skomponowania swojego talerza składającego się z różnych potraw, takich, na jakie mają ochotę w danej chwili, przy zachowaniu bardzo atrakcyjnej oferty cenowej. Obecnie z dużymi sukcesami prowadzimy lokale w kilku Galeriach Handlowych. Jesteśmy stabilną firmą o ugruntowanej pozycji na rynku. Poprzez różnorodność prowadzonych przez nas konceptów gastronomicznych doskonale znamy gusta kulinarne naszych gości, co umożliwia nam wyjście na przeciw ich oczekiwaniom. Dowodem tego jest ciągły rozwój naszej firmy. Cała wiedza oraz doświadczenie zdobyte w naszych lokalach przekłada się na funkcjonowanie każdego kolejnego naszego punktu gastronomicznego. Gwarantujemy, że najwyższy poziom prowadzenia działalności gastronomicznej utrzymany będzie również dla kolejnych lokali.

Web Analytics google-site-verification: google3bcd9892e1b8f2dc.html