Kurt Scheller Bistro
Usługi Gastronomia
LOKALIZACJA
Kurt Scheller Bistro
Poznaj nas - informacje o systemie franczyzowym
Marka Kurt Scheller Bistro to jakość i smak zysku. Na kulinarnej mapie Polski powstaje sieć punktów bistro, które są miejscem spotkań rodzinnych, towarzyskich oraz biznesowych. Będąc w podróży można zatrzymać się w Kurt Scheller Bistro na śniadanie, obiad, aromatyczną kawę czy domowe desery. Oferujemy również produkty, które można zabrać ze sobą do domu lub podarować w prezencie. Serwowane dania łączą w sobie sztukę kulinarną opierającą się na naturalnych produktach, profesjonalnej obsłudze oraz tradycji kulinarnej poszukiwacza smaków - Mistrza Sztuki Kulinarnej Kurta Schellera. Wyróżniają nas:
doskonała kuchnia,
menu według unikalnych receptur Kurta Schellera,
wyselekcjenowani dostawcy,
otwarta kuchnia integralną częścią lokalu,
proste, unikalne wnętrze,
polski design,
idealne miejsce spotkań,
pozytywna atmosfera.
Wymagania sieci
Kogo szukamy Podstawą sukcesu franczyzy Kurt Scheller Bistro jest dobór odpowiednich kandydatow na Franczyzobiorców. Potencjalni Partnerzy to ludzie przedsiębiorczy, ktorzy chcieliby pracować w ramach dużego i odnoszącego sukcesy systemu. Kurt Scheller Bistro wymaga od swych Franczyzobiorców poświęcenia, wysiłku i zaangażowania w prowadzeniu wspólnego przedsięwzięcia. Idealny Kandydat na Franczyzobiorcę Kurt Scheller Bistro jest osobą charakteryzującą się wysoką motywacją osobistą, jasnym celem, do ktorego dąży i wie, że sukces przychodzi tylko wtedy, jeżeli do tego wszystkiego doda się bardzo dużo ciężkiej pracy.
Jest nastawiony na wzrost i rozwój własnego biznesu.
Rozumie, że własne zaangażowanie jest kluczem do sukcesu.
Jest gotowy do nauki.
Nie boi się zmian i wie, że są one konieczne by się rozwijać.
Jest bezkompromisowy w kwestii najwyższej jakości produktów i poziomu obsługi klienta.
Wsparcie dla franczyzobiorcy
Kurt Scheller Bistro stawia sobie za cel partnerskie podejście w budowaniu relacji, w oparciu o wzajemne zaufanie oraz transparentne zasady współpracy. Proponujemy sprawdzone wysokie standardy pracy, systemowe narzędzia zarządzania, wypracowane procedury, które tworzą jasny koncept lokalu. Oferujemy:
Prowadzenie biznesu pod szyldem rozpoznawalnej i cenionej marki w Polsce i na świecie kreowanej przez Mistrza Sztuki Kulinarnej - Kurta Schellera.
Prawo do znaku Kurt Scheller Bistro w opaciu o pełne know-how.
Propozycja lokalizacji w miejscach o dużym przepływie klientów.
Wsparcie w procesie adaptacji i modernizacji lokalu.
Gotowe receptury wszystkich produktów.
Sprawdzone procedury operacyjne i standardy działania.
Jednolitą organizację zasad sprzedaży oraz obsługi klienta.
Dostęp do sprawdzonych źródeł zaopatrzenia w specjalnych cenach, podlegających stałej kontroli jakości.
Dostęp do sieci firm serwisowych i usługodawcow.
Pakiet szkoleń dla franczyzobiorcy i jego kadry kierowniczej oraz stale aktualizowane materiały szkoleniowe dla pracowników.
Skuteczne wsparcie marketingowe - począwszy od logo, które jest symbolem cenionego Mistrza Sztuki Kulinarnej, poprzez wygląd lokalu oraz obsługi, aż po działania PR i marketingowe: skuteczną reklamę, najwyższej jakości materiały promocyjne.
Wsparcie: HACCP, Sanepid.
Pomoc w rekrutacji personelu.
Projekt architektoniczny - wykorzystanie sprawdzonej wizualizacji.
Wszechstronne wsparcie ze strony franczyzodawcy - doświadczenie gastronomiczne
Stale ulepszanie i rozwoj Systemu Kurt Scheller Bistro.
Przewidywana suma inwestycji
50 tys. zł (w przypadku lokalu po innej gastronomii, wymagającego niewielkich nakładów finansowych. Wybudowanie nowego lokalu może zamknąć się w kwocie 150 - 300 tys. zł.)
Osoba kontaktowa
Katarzyna Rutkowska