zaloguj / zarejestruj
PRZEWIŃ

Kurt Scheller Bistro

Usługi Gastronomia
Kurt Scheller Bistro

LOKALIZACJA
Kurt Scheller Bistro

JEDNOSTKI WŁASNE 1

Poznaj nas - informacje o systemie franczyzowym

Marka Kurt Scheller Bistro to jakość i smak zysku. Na kulinarnej mapie Polski powstaje sieć punktów bistro, które są miejscem spotkań rodzinnych, towarzyskich oraz biznesowych. Będąc w podróży można zatrzymać się w Kurt Scheller Bistro na śniadanie, obiad, aromatyczną kawę czy domowe desery. Oferujemy również produkty, które można zabrać ze sobą do domu lub podarować w prezencie. Serwowane dania łączą w sobie sztukę kulinarną opierającą się na naturalnych produktach, profesjonalnej obsłudze oraz tradycji kulinarnej poszukiwacza smaków - Mistrza Sztuki Kulinarnej Kurta Schellera. Wyróżniają nas:

  • doskonała kuchnia,
  • menu według unikalnych receptur Kurta Schellera,
  • wyselekcjenowani dostawcy,
  • otwarta kuchnia integralną częścią lokalu,
  • proste, unikalne wnętrze,
  • polski design,
  • idealne miejsce spotkań,
  • pozytywna atmosfera.
  • Wymagania sieci

    Kogo szukamy Podstawą sukcesu franczyzy Kurt Scheller Bistro jest dobór odpowiednich kandydatow na Franczyzobiorców. Potencjalni Partnerzy to ludzie przedsiębiorczy, ktorzy chcieliby pracować w ramach dużego i odnoszącego sukcesy systemu. Kurt Scheller Bistro wymaga od swych Franczyzobiorców poświęcenia, wysiłku i zaangażowania w prowadzeniu wspólnego przedsięwzięcia. Idealny Kandydat na Franczyzobiorcę Kurt Scheller Bistro jest osobą charakteryzującą się wysoką motywacją osobistą, jasnym celem, do ktorego dąży i wie, że sukces przychodzi tylko wtedy, jeżeli do tego wszystkiego doda się bardzo dużo ciężkiej pracy.

  • Jest nastawiony na wzrost i rozwój własnego biznesu.
  • Rozumie, że własne zaangażowanie jest kluczem do sukcesu.
  • Jest gotowy do nauki.
  • Nie boi się zmian i wie, że są one konieczne by się rozwijać.
  • Jest bezkompromisowy w kwestii najwyższej jakości produktów i poziomu obsługi klienta.
  • Wsparcie dla franczyzobiorcy

    Kurt Scheller Bistro stawia sobie za cel partnerskie podejście w budowaniu relacji, w oparciu o wzajemne zaufanie oraz transparentne zasady współpracy. Proponujemy sprawdzone wysokie standardy pracy, systemowe narzędzia zarządzania, wypracowane procedury, które tworzą jasny koncept lokalu. Oferujemy:

  • Prowadzenie biznesu pod szyldem rozpoznawalnej i cenionej marki w Polsce i na świecie kreowanej przez Mistrza Sztuki Kulinarnej - Kurta Schellera.
  • Prawo do znaku Kurt Scheller Bistro w opaciu o pełne know-how.
  • Propozycja lokalizacji w miejscach o dużym przepływie klientów.
  • Wsparcie w procesie adaptacji i modernizacji lokalu.
  • Gotowe receptury wszystkich produktów.
  • Sprawdzone procedury operacyjne i standardy działania.
  • Jednolitą organizację zasad sprzedaży oraz obsługi klienta.
  • Dostęp do sprawdzonych źródeł zaopatrzenia w specjalnych cenach, podlegających stałej kontroli jakości.
  • Dostęp do sieci firm serwisowych i usługodawcow.
  • Pakiet szkoleń dla franczyzobiorcy i jego kadry kierowniczej oraz stale aktualizowane materiały szkoleniowe dla pracowników.
  • Skuteczne wsparcie marketingowe - począwszy od logo, które jest symbolem cenionego Mistrza Sztuki Kulinarnej, poprzez wygląd lokalu oraz obsługi, aż po działania PR i marketingowe: skuteczną reklamę, najwyższej jakości materiały promocyjne.
  • Wsparcie: HACCP, Sanepid.
  • Pomoc w rekrutacji personelu.
  • Projekt architektoniczny - wykorzystanie sprawdzonej wizualizacji.
  • Wszechstronne wsparcie ze strony franczyzodawcy - doświadczenie gastronomiczne
  • Stale ulepszanie i rozwoj Systemu Kurt Scheller Bistro.
  • Przewidywana suma inwestycji

    50 tys. zł (w przypadku lokalu po innej gastronomii, wymagającego niewielkich nakładów finansowych. Wybudowanie nowego lokalu może zamknąć się w kwocie 150 - 300 tys. zł.)

    Osoba kontaktowa

    Katarzyna Rutkowska
    Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem