Patent na dobry street food! Stwórz restaurację z Bobby Burgerem.
SYSTEM FRANCZYZOWY
System franczyzowy Bobby Burger opiera się na wzajemnym wsparciu i jednolitych standardach działania.
Franczyzobiorca otrzymuje pakiet franczyzowy: szkolenia, Podręcznik Operacyjny Sieci Bobby Burger, aranżacja wnętrza lokalu oraz licencja na system sprzedażowy z bazą Bobby Burgera wraz z serwisem. W zamian za przekazanie pakietu franczyzobiorca zobowiązuje się do przestrzegania zasad prowadzenia lokalu według wytycznych oraz uiszczenia opłat franczyzowych. Warunki współpracy:
- lokalizacja: lokal o powierzchni od 90 m2 - 160 m2 przy głównych ulicach, w miejscach o dużym ruchu pieszych, w miastach powyżej 100.000 mieszkańców;
- koszt otwarcia lokalu: od 200,000 złotych brutto*;
- opłata wstępna: 19.950 złotych netto (projekt aranżacji lokalu, system informatyczny, 172 h szkoleń, pełne wsparcie podczas otwarcia i pierwszych miesięcy działania lokalu);
- opłata bieżąca: 8% obrotu netto;
- czas zwrotu z inwestycji: ok. 24 miesięce;
- próg rentowności: 3 miesiące.
Sprawdź też inne pomysły na biznes