zaloguj / zarejestruj
PRZEWIŃ

Tutti Santi

Usługi Gastronomia
Tutti Santi

LOKALIZACJA BDB Marketing Serwis
ul. Łódzka13 lok. 1, 62-800 Kalisz

JEDNOSTKI WŁASNE 3

LICZBA FRANCZYZ 3 (Poznań, Konin, Ostrów Wielkopolski)

Poznaj nas - informacje o systemie franczyzowym

Oferta franczyzy skierowana jest do osób, które chcą prowadzić własny biznes w oparciu o sprawdzone standardy i zweryfikowany rynkowo koncept biznesowy. W przypadku Tutti Santi franczyzobiorcy otrzymują pełne know-how w zakresie prowadzenia oryginalnej włoskiej pizzerii, zweryfikowany rynkowo i popularny wśród klientów koncept gastronomiczny oraz wsparcie marketingowe i doskonały wyróżnik w postaci możliwości wykorzystania wizerunku Mistrza Włoch w pizzy, co przy tak mocnym otoczeniu konkurencyjnym stanowi realną przewagę rynkową.

Wymagania sieci

  • Możliwość zaangażowania własnego czasu pracy celem kontroli biznesu (ok. 2-4h dziennie);
  • posiadania niezbędnego kapitału z przeznaczeniem na inwestycjie. Środki uzyskane w postaci kredytów lub pożyczek nie mogą stanowić więcej niż 50 proc. inwestycji;
  • umiejętność organizacji i zarządzania, doświadczenie w kierowaniu ludźmi lub prowadzenia własnego biznesu.
  • Wsparcie dla franczyzobiorcy

  • Każda pizzeria jest otwierana przez Mistrza Włoch i vice Mistrza Świata w pizzy Valeroio Valle. W ramach organizowana jest konferencja prasowa z udziałem mistrza i lokalnych mediów;
  • Valerio Valle oraz polscy szkoleniowcy wdrażają technologię i ustawiają prace nowo otwartej pizzerii;
  • personel pracowniczy Franczyzobiorcy przechodzi gruntowne szkolenie z zakresu procesu technologii włoskiej pizzy. Szkolenie osobiście prowadzi Valerio Valle.
  • Franczyzobiorca otrzymuje materiały operacyjne obejmujące: receptury, standardy pracy i kontroli pracowników, projekty materiałów marketingowych, raportowania, kontroli biznesu itd.;
  • Franczyzobiorca otrzymuje prawo do wykorzystania wizerunku Valerio Valle do celów promocji swojego lokalu. Możliwość umieszczania certyfikatów, dyplomów w lokalu. Możliwość używania tytułu "Jedyna w Polsce pizzeria pod patronatem Mistrza Włoch Valerio Valle" itd.;
  • w ramach ujednoliconego łańcucha dostaw franczyzobiorca otrzymuje dostęp do dostawców włoskich produktów używanych do produkcji w atrakcyjnych cenach wynegocjowanych przez Franczyzodawcę.;
  • Franczyzodawca uzyskuje możliwość korzystania ze wszystkich materiałów reklamowych i promocyjnych używanych w ramach konceptu Tutti Santi oraz uczestnictwa w akcjach promocyjnych organizowanych przez Franczyzodawcę;
  • Dostęp do nowych przepisów pizz przygotowanych przez Valerio Valle. Przynajmniej kilka razy w roku wprowadzamy nowe dania do karty menu;
  • profesjonalne wsparcie przy wyborze lokalu i ocenie jego potencjału;
  • Franczyzobiorca otrzymuje pełen projekt technologiczny oraz projekt restauracji obejmujący układ architektoniczny oraz aranżację wnętrza;
  • możliwość bezpłatnego korzystania ze strony www.tuttisanti.pl oraz profilu Facebook Tutti Santi itd.
  • Przewidywana suma inwestycji

    Tutti Santi Express - powierzchnie do 60 m2, 140 do 200 tys. zł netto; Tutti Sani - a la carte, klasyczna restauracja, 180 do 500 tys. zł netto. Nakłady inwestycyjne są wprost uzależnione od wielkości lokalu oraz jego stanu. W przypadku lokali, w których była wcześniej prowadzona gastronomia koszty inwestycji mogą być niższe, jeżeli uda się wykorzystać wcześniejsze elementy infrastruktury. Kwoty te stanowią całość koniecznych środków (od prac budowlanych, projektów przez nakłady na reklamę, a skończywszy na ubraniach dla pracowników itd). Opłaty franczyzowe uzależnione są od wyników finansowych osiągniętych przez franczyzobiorcę i negocjowane są indywidualnie.

    Osoba kontaktowa

    Sergiusz Urbaniak
    Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem