Partner serwisu

Dobry pomysł na biznes - mobilny piec opalany drewnem

Oferta branży gastronomicznej jeszcze nigdy nie była tak zróżnicowana jak teraz. Konsumenci mają do wyboru tysiące gastronomicznych możliwości, które umożliwiają im spróbowanie różnego typu kuchni, nawet tej z najodleglejszych zakątków świata. Przedsiębiorcy w swoich pomysłach prześcigają się i co rusz powstają nowe punkty gastronomiczne, które oferują coś nowatorskiego. A co liczy się dla współczesnego konsumenta? Szybka obsługa i wysoka jakość. Czy to możliwe?

W ostatnich latach bardzo dużą popularnością cieszą się food trucki. Właściciele furgonetek z jedzeniem starają się sprostać oczekiwaniom świadomego i ceniącego swój czas konsumenta. Jak widać wychodzi im to świetnie. W polskich miastach, kolejki pod restauracjami na kółkach można zaobserwować o każdej porze dnia. Potrawy pochodzące z polskich food trucków są zdrowe, smaczne i coraz bardziej wyszukane. Największym faworytem, który najczęściej gości w food truck-owym menu jest hamburger. Czy to się zmieni? Czy oferta Local Pizza może stać się zagrożeniem dla niekwestionowanego leadera sprzedażowego mobilnych restauracji?

Local_pizza8

- Obserwując rynek chcieliśmy zaproponować nowe, gotowe rozwiązanie wpisujące się w ogólnie panujący trend. Miejsc, do których można dotrzeć z wysokojakościowym menu jest bardzo dużo. Gorzej z ofertą mobilnych rozwiązań, które mogłyby wykorzystać osoby chcące założyć mobilną gastronomię. Dostosowanie samochodu do gastronomicznej działalności jest czasochłonne i wymaga doświadczenia, a gotowych rozwiązań, które zapewniałyby najwyższą jakość serwowanych potraw jest niewiele, lub są bardzo drogie. Postanowiliśmy zapełnić niszę i stworzyliśmy produkt, który spełni marzenie każdego, kto chciałby założyć własny mobilny gastronomiczny biznes- mówi Jakub Jędrkowiak, właściciel i pomysłodawca koncepcji mobilnego pieca opalanego drewnem.

NOWOŚĆ na rynku! Mobilny piec opalany drewnem-innowacyjny produkt dla branży gastronomicznej i doskonały pomysł na biznes.

Dodaje, że jego rozwiązanie to nie tylko produkcja i sprzedaż pieca, ale całościowy pomysł biznesowy pod nazwą Local Pizza Biznes. To program partnerski, do którego mogą przystąpić wszyscy klienci po zakupie pieca i skorzystać z opracowanego know how. Bez względu na to czy ktoś przystąpi do programu otrzyma od firmy pomoc, m.in. w zorganizowaniu całej dokumentacji dla sanepidu, czy też możliwości odbycia szkolenia.

local_pizza2

local_pizza4

  Klienci otrzymają gotowe szablony według, których przygotują własną dokumentację do sanepidu, a po ukończeniu warsztatów, każdy będzie mógł szybko przygotować najwyższej jakości pizzę z pieca opalanego drewnem. Podczas szkolenia zostaną również przedstawione różne możliwości wykorzystania pieca w prowadzeniu działalności. Nasza firma sama przeszła całą ścieżkę założenia biznesu gastronomicznego, uzyskaliśmy stosowane pozwolenia sanepidu, przeszliśmy szkolenia, wszystko po to, by nasza wiedza pozwoliła naszym klientom błyskawicznie otworzyć gastronomiczny biznes - mówi Jakub Jędrkowiak. SONY DSC Innowacyjne rozwiązanie w postaci pieca opalanego drewnem, to niewątpliwie atrakcyjny pomysł na biznes. Wśród wielu atutów, najważniejszymi są niskie koszty inwestycji, możliwość zmian lokalizacji, szeroki wachlarz usług (obsługa imprez, catering), wydajność urządzenia (tylko kilkanaście kawałków drewna na cały dzień). Realizacja każdego pomysłu wiąże się z inwestycjami, na które nie wszystkich stać. Dlatego, odpowiadając na potrzeby młodych przedsiębiorstw- firma udziela nieoprocentowanych pożyczek już od pierwszego dnia działalności nowych firm. Oprócz bezpłatnego kredytu możemy także skorzystać z leasingu i innych form finansowania. - Dużą popularnością wśród osób zamierzających otworzyć własną firmę cieszą się dotacje na rozpoczęcie nowej działalności pozyskiwane z urzędów pracy lub środków unijnych. Jednak żeby ją uzyskać musimy przedstawić oryginalny pomysł na biznes i odpowiedni biznesplan. Dlatego firma również pomaga przyszłym przedsiębiorcom w przygotowaniu dokumentów i pozyskaniu wymarzonej dotacji.

Kontakt:

Web:localpizza.pl Email:biuro@localpizza.pl Tel: +48 530 700 084

JZ11

 

Koszty Mobilną pizzerię możemy otworzyć już od 30 tysięcy złotych !!! Ta kwota obejmuje zakup mobilnego pieca opalanego drewnem oraz sprzętu gastronomicznego, który pozwoli stworzyć punkt gastronomiczny.

Katalog Franczyz

Sprawdź gotowe pomysły

Web Analytics google-site-verification: google3bcd9892e1b8f2dc.html