Partner serwisu

Western Tortilla

P.P.H.U. „Wojtex” Wojciech Goduński
Złotniki 11, 99-205 Dalików

792 433 601

Poznaj nas - informacje o systemie franczyzowym

Western Tortilla to kolejny koncept należący do firmy PPHU Wojtex, właściciela takich marek jak: Biesiadowo, Crazy Piramid Pizza, Coffeeloffee czy Rybkodajnia. To najprężniej rozwijająca się sieć specjalizująca się w sprzedaży tortilli z kurczakiem w chrupiącej panierce w roli głównej. Obecnie w ramach sieci funkcjonują już 3 lokale na terenie kraju. Jest to najkorzystniejszy system franczyzowy w Polsce, w którym inwestycja w biznes zaczyna się już od 15 tyś. zł – co gwarantuje błyskawiczny zwrot z inwestycji. Naszym partnerem franczyzowym może zostać każdy, kto jest przedsiębiorczy, pozytywnie nastawiony i chce osiągnąć sukces. Co najważniejsze, nie wymagamy doświadczenia w branży. Zdobyte doświadczenie oraz odpowiednie zaplecze logistyczne pozwala nam na profesjonalne wsparcie przyszłych franczyzobiorców. Posiadamy hurtownię spożywczą zaopatrującą naszych partnerów w produkty najwyższej jakości i świeżości w bardzo korzystnych cenach. Ponadto nie pobieramy żadnych opłat związanych z dostawą. Naszym franczyzobiorcom gwarantujemy:

  • szybki zwrot z inwestycji przy niskim nakładzie,
  • wsparcie profesjonalnej kadry managerskiej na każdym etapie współpracy,
  • mobilność i nowatorskie menu,
  • brak opłaty licencyjnej, marketingowej,
  • bezpłatne szkolenia dla właścicieli i personelu przygotowujące do pracy w gastronomii.
  • Wymagania sieci

    Naszym partnerem może zostać każdy, kto jest przedsiębiorczy, pozytywnie nastawiony, chce osiągnąć sukces, nie boi się nowych wyzwań oraz ciężkiej pracy. Nie wymagamy doświadczenia w branży.

    Jednostki franczyzowe

    3

    Wsparcie dla franczyzobiorcy

  • 100% wsparcia dla franczyzobiorcy na każdym etapie współpracy,
  • Wspólne działania marketingowe w ramach marki,
  • Gotowy, sprawdzony pomysł, gwarantujący zysk,
  • Szybki zwrot z inwestycji przy niskim nakładzie,
  • Brak opłaty licencyjnej i marketingowej.
  • Przewidywana suma inwestycji

    Koncept można rozwijać na kilka sposobów:

  • Zakup gotowej przyczepy gastronomicznej (400x220x200cm) wraz ze sprzętem – koszt zakupu 38 tys. zł,
  • Możliwość otworzenia lokalu z okienkiem podawczym o powierzchni od 10 m² - koszt otwarcia już od 15 tys. zł,
  • Lokal z miejscami siedzącymi o powierzchni od 30 m² - koszt otwarcia od 20 tys. zł.
  • Wysokość opłaty franczyzowej wynosi 500 zł na miesiąc, niezależnie od osiąganych obrotów.

    Osoba Kontaktowa

    Wojciech Goduński

    Katalog Franczyz

    Sprawdź gotowe pomysły

    Web Analytics google-site-verification: google3bcd9892e1b8f2dc.html