zaloguj
PRZEWIŃ

Western Chicken

Usługi Gastronomia
Western Chicken

LOKALIZACJA P.P.H.U. „Wojtex” Wojciech Goduński

telefon 792 433 601

www www.westernchicken.com.pl

E-MAIL w.godunski@wojtex.net

MINIMALNA KWOTA INWESTYCJI 30 tys.

Opłata bieżąca 800 zł

LICZBA FRANCZYZ 24

Poznaj nas - informacje o systemie franczyzowym

Western Chicken to znana sieć restauracji rodem z Dzikiego Zachodu. Przyciąga uwagę klimatycznym stylem oraz menu, w którym królują dania z chrupiącym kurczakiem w złocistej panierce. Specjalnością restauracji Western Chicken jest wyśmienity kurczak serwowany w zestawach z frytkami, w kubełkach XXL lub w przepysznej tortilli. Ściśle opracowana receptura, odpowiedni dobór świeżych produktów oraz własna metoda marynowania mięsa pozwala uzyskać niesamowitą głębię smaku. Dzięki temu koncept Western Chicken wyróżnia się na rynku i konkuruje z największymi firmami w branży.

Western Chicken to gwarancja doskonałego smaku, który podbija serca nawet najbardziej wymagających smakoszy. Pomysł na serwowanie kurczaka w panierce po amerykańsku w lokalach franczyzowych podbija rynek gastronomiczny. Obecnie pod marką Western Chicken z powodzeniem działa 15 lokali. Koncept oferuje najkorzystniejsze warunki dla osób chcących otworzyć własny biznes. Właśnie w tym tkwi sekret dynamicznego rozwoju sieci.

Wymagania sieci

  • aby dołączyć do sieci i otworzyć własną restaurację Western Chicken nie trzeba posiadać doświadczenia w branży gastronomicznej. Koszt inwestycji zaczyna się od 30 tys. zł, co powoduje błyskawiczny zwrot z inwestycji środków,
  • miesięczna opłata z tytułu franczyzy wynosi 800 zł netto i jest niezależna od wysokości osiąganych obrotów. Co więcej, franczyzodawca oferuje elastyczne warunki współpracy i nie pobiera opłaty wstępnej oraz licencyjnej,
  • lokal minimum 70 mkw.,
  • zaangażowanie własne i chęć współpracy

Wsparcie dla franczyzobiorcy

Osobom przystępującym do sieci, Western Chicken zapewnia pomoc oraz pełne wsparcie na każdym etapie prowadzenia działalności. Ponadto franczyzobiorcy mogą liczyć na bezpłatne, profesjonalne szkolenia, przygotowujące do pracy w gastronomii.

Sieć zaopatruje lokale w produkty z własnej hurtowni, dzięki czemu każdy franczyzobiorca otrzymuje starannie wyselekcjonowany asortyment w bardzo korzystnej cenie.

Przewidywana suma inwestycji

  • Uruchomienie lokalu o powierzchni min. 40 m2 już od 30 tys zł.
  • Brak opłaty licencyjnej oraz marketingowej.
  • Miesięczna opłata franczyzowa - 800 zł (niezależna od uzyskiwanych obrotów ze sprzedaży).

Osoba kontaktowa

Wojciech Goduński

Zadaj pytanie franczyzodawcy

Przejdź do formularza kontaktowego z franczyzodawcą
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem