zaloguj
PRZEWIŃ

Western Chicken

Usługi Gastronomia
Western Chicken

LOKALIZACJA P.P.H.U. „Wojtex” Wojciech Goduński

telefon 792 433 601

www www.westernchicken.com.pl

E-MAIL w.godunski@wojtex.net

MINIMALNA KWOTA INWESTYCJI 30 tys.

Opłata bieżąca 800 zł

LICZBA FRANCZYZ 24

Poznaj nas - informacje o systemie franczyzowym

Western Chicken to znana sieć restauracji rodem z Dzikiego Zachodu. Przyciąga uwagę klimatycznym stylem oraz menu, w którym królują dania z chrupiącym kurczakiem w złocistej panierce. Specjalnością restauracji Western Chicken jest wyśmienity kurczak serwowany w zestawach z frytkami, w kubełkach XXL lub w przepysznej tortilli. Ściśle opracowana receptura, odpowiedni dobór świeżych produktów oraz własna metoda marynowania mięsa pozwala uzyskać niesamowitą głębię smaku. Dzięki temu koncept Western Chicken wyróżnia się na rynku i konkuruje z największymi firmami w branży.

Western Chicken to gwarancja doskonałego smaku, który podbija serca nawet najbardziej wymagających smakoszy. Pomysł na serwowanie kurczaka w panierce po amerykańsku w lokalach franczyzowych podbija rynek gastronomiczny. Obecnie pod marką Western Chicken z powodzeniem działa 15 lokali. Koncept oferuje najkorzystniejsze warunki dla osób chcących otworzyć własny biznes. Właśnie w tym tkwi sekret dynamicznego rozwoju sieci.

Wymagania sieci

  • aby dołączyć do sieci i otworzyć własną restaurację Western Chicken nie trzeba posiadać doświadczenia w branży gastronomicznej. Koszt inwestycji zaczyna się od 30 tys. zł, co powoduje błyskawiczny zwrot z inwestycji środków,
  • miesięczna opłata z tytułu franczyzy wynosi 800 zł netto i jest niezależna od wysokości osiąganych obrotów. Co więcej, franczyzodawca oferuje elastyczne warunki współpracy i nie pobiera opłaty wstępnej oraz licencyjnej,
  • lokal minimum 70 mkw.,
  • zaangażowanie własne i chęć współpracy
  • Wsparcie dla franczyzobiorcy

    Osobom przystępującym do sieci, Western Chicken zapewnia pomoc oraz pełne wsparcie na każdym etapie prowadzenia działalności. Ponadto franczyzobiorcy mogą liczyć na bezpłatne, profesjonalne szkolenia, przygotowujące do pracy w gastronomii.

    Sieć zaopatruje lokale w produkty z własnej hurtowni, dzięki czemu każdy franczyzobiorca otrzymuje starannie wyselekcjonowany asortyment w bardzo korzystnej cenie.

    Przewidywana suma inwestycji

  • Uruchomienie lokalu o powierzchni min. 40 m2 już od 30 tys zł.
  • Brak opłaty licencyjnej oraz marketingowej.
  • Miesięczna opłata franczyzowa - 800 zł (niezależna od uzyskiwanych obrotów ze sprzedaży).
  • Osoba kontaktowa

    Wojciech Goduński
    Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem