Partner serwisu

Lody Mangatto

P.P.H.U. „Wojtex” Wojciech Goduński
Złotniki 11, 99-205 Dalików

792 433 601

www.mangatto.pl

Poznaj nas - informacje o systemie franczyzowym

Sieć Lodziarni Mangatto to najnowszy i najkorzystniejszy koncept gastronomiczny. Specjalizuje się w produkcji i sprzedaży prawdziwych, włoskich lodów o niepowtarzalnym smaku. Sekretem doskonałego smaku jest sposób przygotowywania lodów metodą napowietrzania za pomocą wyspecjalizowanej maszyny dostępnej wyłącznie w naszej sieci. Ponadto oferowane lody Mangatto produkowane są z naturalnego mleka, co wyróżnia produkt na rynku i świadczy o jego wysokiej jakości. Wysoka wydajność produktu, duża marża oraz imponujące zyski to główne atuty konceptu Mangatto. Dla naszych franczyzobiorców stworzyliśmy przejrzyste warunki współpracy, które ukierunkowane są na otworzenie i prowadzenie lodziarni stosunkowo niskim kosztem, przy zachowaniu najwyższych standardów. Naszym franczyzobiorcom gwarantujemy:

  • szybki zwrot z inwestycji przy niskim nakładzie,
  • wsparcie profesjonalnej kadry managerskiej na każdym etapie współpracy,
  • mobilność i nowatorskie menu,
  • brak opłaty licencyjnej, marketingowej,
  • Bezpłatne szkolenia dla właścicieli i personelu przygotowujące do pracy w gastronomii.
  • Wymagania sieci

    Zapraszamy do współpracy osoby przedsiębiorcze, pozytywnie nastawione do biznesu oraz zaangażowane we własne działanie. Oferujemy pomysł na korzystny biznes, sprawdzone receptury oraz opiekę profesjonalnej kadry managerskiej i bezpłatne szkolenia przygotowujące do prowadzenia własnej lodziarni. Co najważniejsze, nie wymagamy doświadczenia w pracy w gastronomii.P.P.H.U. „Wojtex” Wojciech Goduński.

    Jednostki franczyzowe

    8

    Wsparcie dla franczyzobiorcy

  • 100% wsparcia dla franczyzobiorcy na każdym etapie współpracy,
  • Wspólne działania marketingowe w ramach marki,
  • Gotowy, sprawdzony pomysł, gwarantujący zysk,
  • Szybki zwrot z inwestycji przy niskim nakładzie,
  • Brak opłaty licencyjnej i marketingowej.
  • Przewidywana suma inwestycji

    Sieć lodziarni Mangatto może być rozwijana jako:

  • Wyspa w Galerii Handlowej – koszt inwestycji zaczyna się od 21 tys. zł przy powierzchni ok. 8 m²,
  • Okienko podawcze – koszt inwestycji wynosi od 23 tys. zł,
  • Lokal stacjonarny – koszt inwestycji od 31 tys. zł przy powierzchni min. 40 m²,
  • Mobilna przyczepa gastronomiczna – koszt inwestycji wraz z wyposażeniem zaczyna się od 45 tys. zł.
  • Miesięczna opłata franczyzowa wynosi 500 zł i jest niezależna od osiąganych obrotów.

    Osoba Kontaktowa

    Wojciech Goduński

    Katalog Franczyz

    Sprawdź gotowe pomysły

    Web Analytics google-site-verification: google3bcd9892e1b8f2dc.html