zaloguj / zarejestruj
PRZEWIŃ

Grill Way Bar

Usługi Gastronomia
Grill Way Bar

LOKALIZACJA
Grill Way Bar
ul. I Armii Wojska Polskiego 11, 07-200 Wyszków

JEDNOSTKI WŁASNE Grill Way Bar, ul. I Armii Wojska Polskiego 11, 07-200 Wyszków

LICZBA FRANCZYZ Grill Way Bar, ul. Świętojańska 108, 81-388 Gdynia

Poznaj nas - informacje o systemie franczyzowym

Jasne i uczciwe zasady współpracy z Partnerami Biznesowymi Firma Grill Way Bar rozpoczynając współpracę przy tworzeniu sieci restauracji oczekuje od Partnerów Biznesowych zrozumienia i przyjęcia głównych idei towarzyszących budowie sieci oraz współudział w osiągnięciu zamierzonych celów oraz pełnego zaangażowania w kreowaniu dobrego wizerunku marki, utrzymania wysokich standardów jednolitych dla całej sieci restauracji. Jak również lojalności wobec firmy Grill Way Bar. Firma Grill Way Bar zagwarantuje swojemu Biznesowemu Partnerowi pełną opiekę merytoryczną podczas realizacji wspólnych interesów, na starcie jak również w czasie trwania współpracy. Firma Grill Way Bar przekazuje do dyspozycji pełne Know How prowadzonej działalności w formie spisanego Podręcznika Operacyjnego. Najwyższe standardy. Głównym celem Firmy Grill Way Bar – American Burger jest stworzenie sieci designerskich restauracji, prowadzonych według filozofii firmy z zachowaniem najwyższych standardów jakości. Osiągnięcie tego najważniejszego celu przyniesie dużą satysfakcję właścicielom restauracji, umożliwi rozwój zawodowy pracownikom i dostarczy wiele radości konsumentom. Przez żołądek do serca. Firma Grill Way Bar pragnie zdobyć serca ludzi i stać się marką lubianą, szanowaną i rozpoznawalną. Osiągnięcie naszych celów, to spełnienie naszych ludzkich marzeń, a nie realizacja korporacyjnego biznesowego planu. Dlatego nasze działania opieramy na wierze w ludzi, ich pasję, potencjał i profesjonalizm. Właśnie dlatego, chcemy wokół siebie skupiać ludzi, którzy wraz z nami będą zdobywali swoje cele i marzenia osobiste oraz zawodowe.

Wymagania sieci

  • Osoba fizyczna lub prawna z osobistym zaangażowaniem w prowadzenie restauracji,
  • Lokal własny lub wynajmowany o powierzchni od 60 do 120 m2 - w zależności od miasta,
  • Miasto powyżej 100 tys. mieszkańców.
  • Franczyzobiorca powinien:

  • Być ambitny, przedsiębiorczy, dynamiczny,
  • Posiadać wymieniony powyżej kapitał do zainwestowania,
  • Posiadać lub być w stanie pozyskać lokal odpowiedni pod działalność gastronomiczną,
  • Być gotowym ukończyć szereg szkoleń,
  • Akceptować kontrole franczyzodawcy,
  • Być nastawionym na sukces!
  • Prowadzenie biznesu pod szyldem marki premium;

  • Bogate menu i wyjątkowe oryginalne smaki,
  • Produkty zawsze w najlepszej jakości,
  • Wysokie standardy wystroju w nowoczesnym stylu,
  • Wparcie na każdym etapie działalności,
  • Obsługę marki przez profesjonalny zespół marketingowy,
  • Wspólną działalność wizerunkową i promocyjną dla całej sieci,
  • Jednolite zasady sprzedaży i obsługi klienta,
  • Szkolenia i bieżące wsparcie operacyjne,
  • Atrakcyjne materiały marketingowe,
  • Wyłączność terytorialną,
  • Niskie opłaty bieżące.
  • Wsparcie dla franczyzobiorcy

    Grill Way Bar nie wymaga od franczyzobiorców doświadczenia w branży gastronomicznej. Firma Grill Way Bar w ramach współpracy franczyzowej zapewnia pełne wparcie merytoryczne na początku oraz w trakcie prowadzonej działalności. Przedsiębiorca podejmujący współpracę z firmą Grill Way Bar otrzymuje m.in;

  • Pomoc w stworzeniu modelu finansowego oraz symulację przychodów opracowaną na podstawie własnych placówek Grill Way Bar,
  • Pomoc w poszukiwaniu lokalu i wyborze dobrej lokalizacji,
  • Pomoc podczas adaptacji lokalu do celów restauracyjnych,
  • Ocenę rentowności wskazanej przez Franczyzobiorcę przyszłej placówki Grill Way Bar,
  • Pomoc w zarządzaniu placówką gastronomiczną,
  • Szkolenia dla pracowników i kadry zarządzającej nowej placówki Grill Way Bar,
  • Obsługę marketingową w ramach jednolitej kampanii reklamowej i promocyjnej sieci restauracji Grill Way Bar,
  • Katalog najlepszych dostawców kluczowych produktów oraz sprawdzonych zaopatrzeniowców.
  • Atrakcyjne warunki finansowe z partnerami i dostawcami (wynegocjowane niskie ceny produktów).
  • Po podpisaniu umowy franczyzobiorca otrzyma Podręcznik Operacyjny, zawierający wszelkie informacje na temat prowadzenia placówki Grill Way Bar. Franczyzobiorca podpisując umowę franczyzową uzyskuje prawo do wieloletniego prowadzenia działalności pod marką franczyzodawcy i korzystania z szeregu atutów konceptu.

    Przewidywana suma inwestycji

    120 tys. zł netto , stała opłata franczyzowa 5 proc., kwota opłaty wstępnej 10 tys. zł netto. W skład opłaty wstępnej wchodzi:

  • Pakiet szkoleń dla Franczyzobiorcy, Kadry zarządzającej i Pracowników,
  • Podręcznik Operacyjny Sieci Grill Way Bar,
  • Projekt aranżacji wnętrza wraz z inwentaryzacją.
  • Osoba kontaktowa

    Jacek Święch
    Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem