Poznaj nas - informacje o systemie franczyzowym
Na Ukrainie działa już 14 restauracji sieci "Chinkalnia". Od 2015 roku - na podstawie umowy franczyzy "Chinkalnia restauracja gruzińska", w Polsce rozpoczęły pracę 3 restauracje we Wrocławiu i Krakowie. "Chinkalnia" to restauracja, której głównym daniem są chinkali - soczyste pierożki nadziewane cielęciną z bulionem. Franczyza restauracji "Chinkalnia restauracja gruzińska" charakteryzuje się dużą atrakcyjnością dla inwestorów dzięki stosunkowo małym kosztom inwestycyjnym. Tym niemniej, podstawą jej sukcesu są smaczne i niedrogie posiłki. Menu mieści się na jednej stronie i składa się z hitów kuchni gruzińskiej. Koncepcja funkcjonowania jest zrozumiała dla szerokiego grona klientów, także dzięki dużej liczbie turystów z Polski odwiedzających Gruzję. Dania przygotowywane są ze świeżych składników pochodzących od regionalnych dostawców dzięki czemu nie są zależne od wahań cen na towary importowe. Koncepcja ta szybko zyskuje przychylność konsumentów oraz ma wysoki wskaźnik stopy zwrotu inwestycji.
Wymagania sieci
Powerzchnia lokalu: 100 -150 m2.