Poznaj nas - informacje o systemie franczyzowym
Restauracje oferujące dania z kurczaka cieszą się ogromną popularnością na świecie, a w ostatnich latach także i w Polsce. Chilli Mili to sieć lokali, których specjalnością są dania na bazie delikatnego mięsa kurczaka w amerykańskim stylu. W wyjątkowo chrupiącej, jedynej w swoim rodzaju panierce, której unikalny skład jest strzeżony patentem. Współpracując z Chilli Mili franczyzobiorca ma dostęp do profesjonalnie przygotowanych, oryginalnych produktów: marynat i panierki Holly Powder. To właśnie te produkty (sprzedawane z sukcesem wielu restauratorom w Polsce i na świecie), odpowiadają za wysoką i niezmienną jakość panierowanego mięsa. Przygotowane na bazie sprawdzonej receptury, dzięki wieloletniemu doświadczeniu producenta, gwarantują franczyzobiorcy grono zadowolonych klientów, a tym samym szybki zwrot z inwestycji.
Wymagania sieci
Wsparcie dla franczyzobiorcy
Franczyzobiorcom oferowana jest współpraca partnerska. Główne korzyści to; - brak opłat franczyzowych oraz - możliwość prowadzenia lokalu pod nazwą własną. Przedsiębiorca ma zapewnione pełne wsparcie na każdym etapie działalności; począwszy od doboru niezbędnych urządzeń, przygotowania zaplecza kuchennego, przez pomoc w kampanii marketingowej, skończywszy na szkoleniach personelu i zatowarowaniu lokalu. Franczyzobiorca otrzymuje także w pełni skomponowane menu wraz z przepisami na dania. Wszystkie rozwiązania przygotowane są w kilku wariantach cenowych, a przedsiębiorca ma możliwość skorzystania z nich w dowolnym zakresie. Zapewniamy:
Przewidywana suma inwestycji
Osoba kontaktowa
Beata TerlikowskaMałogrzata Denisiewicz + 48 604 937 261