zaloguj / zarejestruj
PRZEWIŃ

BERLIN DÖNER KEBAP w Złotych Tarasach

11 grudnia nastąpiło 50 otwarcie restauracji sieci BERLIN DÖNER KEBAP. Tym razem marka pojawiła się w jednej z najbardziej rozpoznawalnych galerii handlowych w Polsce, czyli Złotych Tarasach w Warszawie.

– Niezmiernie cieszymy się, że 50 otwarcie mogło przypaść na tak świetne miejsce jakim są Złote Tarasy.
– mówi Karol Kostyrka, Manager ds. Rozwoju. - Liczymy, że dzięki temu nasza marka stanie się jeszcze bardziej rozpoznawalna, nie tylko w samej Warszawie, ale i Polsce. - dodaje.

Berlin Döner Kebap działa w Polsce od ponad 20 lat. Jego wyróżnikiem od początku istnienia było serwowanie potraw premium w oparciu o najlepszej jakości składniki, jak obecnie 100% wołowina, kurczak bez GMO i antybiotyków. W ostatnim czasie, w zgodzie z panującymi trendami, marka rozszerzyła także ofertę bezmięsną “vege” o dania z Falafelem i serkiem Halloumi. Restauracja w Złotych Tarasach jest drugą po gorzowskim Drive, w której zastosowano nowoczesne kioski zamówieniowe oraz menu boardy digitalowe. Sieć można odnaleźć m.in. w takich miejscach jak: Stary Browar w Poznaniu, Forum w Gdańsku, Galeria Kaskada w Szczecinie czy kompleks Baltic Park Molo w Świnoujściu.

Złote Tarasy to wielofunkcyjny kompleks, który powstał w samym sercu Warszawy. Pełni rolę nie tylko handlową, ale przede wszystkim, jest modnym miejscem spotkań zarówno dla warszawiaków, jak i turystów. Jego symbolem jest pofalowany szklany dach o powierzchni 1 hektara. Nazwa Złote Tarasy nawiązuje do ulicy Złotej
i do architektury budynku. Kaskadowo rozmieszczone tarasy obejmują dwa place miejskie – wewnętrzny z fontanną oraz zewnętrzny, otoczony restauracjami. Na pięciu poziomach centrum klienci znajdą ponad 200 marek handlowych, kilkadziesiąt restauracji i kawiarni, kluby muzyczne, kino oraz szereg punktów usługowych.

W centrum działa czteropoziomowy podziemny parking na blisko 1,6 tys. samochodów. Projekt i funkcjonalność obiektu została już wielokrotnie nagrodzona. Złote Tarasy są zdobywcą tytułu najlepszego projektu komercyjnego na świecie (MIPIM Architectural Review Future Project Awards).

Udostępnij artykuł:

Jaki powinien być stosunek teorii do praktyki podczas szkolenia franczyzobiorcy Jaki powinien być stosunek teorii do praktyki podczas szkolenia franczyzobiorcy
ZOBACZ WIĘCEJ FILMÓW
POWRÓT DO LISTY
POPRZEDNIE VIDEO KOLEJNE VIDEO
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem