zaloguj / zarejestruj
PRZEWIŃ

Bobby Burger - franczyza

Handel Gastronomia
Bobby Burger - franczyza

LOKALIZACJA www.bobbyburger.pl/franczyza
franczyza@bobbyburger.pl

MINIMALNA KWOTA INWESTYCJI 200 tys.

Opłata wstępna 20 tys.

JEDNOSTKI WŁASNE 7

LICZBA FRANCZYZ 26

Poznaj nas - informacje o systemie franczyzowym

Spółka Bobby Burger jest pomysłodawcą i właścicielem lokali Bobby Burger, w których dominującym elementem menu są burgery.
Naszą działalność rozpoczęliśmy w 2012 roku od prowadzenia foodtrucka. Aktualnie posiadamy 34 lokale na terenie całego kraju i stale powiększamy naszą rodzinę. 
 

Dumą i chlubą w menu Bobby'ego są wysokiej jakości burgery. 
Każdy Klient zaspokoi u nas swoje potrzeby kulinarne. Proponujemy zarówno zestawy, które sprostają nawet nawiększym łakomczuchom jak również poszczególne burgery, frytki, krążki cebulowe oraz pozycje proponowane stricte sezonowo. 
Nasze menu podąża za potrzebami naszych Klientów, u nas nigdy nie wieje nudą. Na kartach naszego menu znaleźć można także ofertę dla wegetarian.
 

Główną grupą Klientów Bobby Burgera są młodzi ludzie, którzy oczekują smacznego posiłku o dobrej jakości w przystępnej cenie. 
Posiłki serwujemy codziennie w dogodnych godzinach i najlepszych lokalizacjach, otwartych często do późnych godzin nocnych.
Stawiamy na jakość obsługi i jakość produktu, to nasze priorytety zawsze idące w parze.
Nasze lokale są magnesem przyciągającym uwagę, to my generujemy ruch w okolicy w której się pojawiamy.
Dzięki nowoczesnym projektom architektonicznym lokali jesteśmy rozpoznawalni i zawsze mile widziani w kolejnych miastach.
 Kreujemy przyjazną atmosferę sprzyjającą spotkaniom z przyjaciółmi, z nami miło spędza się czas.


Sukces dotychczasowo instniejących placówek i rozwój sieci na terenie kraju oraz kolejnych miast na mapie Polski dał nam podstawy do stworzenia prężnie rozwiającego się systemu franczyzowego, innowacyjnego, opartego na partnerskiej współpracy oraz obopólnych korzyściach biznesowych.

Jesteśmy pierwszym na rynku konceptem gastronomicznym typu street food, który ewoluował i daje teraz możliwość otwarcia stacjonarnej placówki na zasadach franczyzy.
Poszukujemy chętnych franczyzobiorców, chcących rozpocząć działaność pod szyldem Bobby Burger. 
Idea naszego systemu polega na wzajemnym podziale praw i obowiązków.  Franczyzobiorca otrzymuje od Bobby Burgera pakiet franczyzowy w skład którego wchodzi pełne wsparcie od pierwszego dnia współpracy. 
Nie wymagamy doświadczenia w gastronomii, szkolimy, przekazujemy know-how, przekazujemy "Podręcznik Operacyjny" który jest zbiorem wszystkich niezbędnych informacji, które obowiązują w sieci Bobby Burger. 

Bobby Burger jest Członkiem Polskiej Organizacji Franczyzodawców POF, spełniając wymogi Europejskiego Kodeksu Etyki Udzielania Franczyzy. Należy do grona wiarygodnych marek franczyzowych.
Bobby Burger jest również Członkiem Krajowej Rady Gastronomii i Cateringu

Wymagania sieci

 

  • lokal o powierzchni 70 - 140mkw przy głównych ciągach komunikacyjnych, w miejscach o dużym natężeniu ruchu pieszych, dobrze widocznych
  • posiadanie środków finansowych na inwestycję franczyzową
  • zdolności managerskie
  • uczestnictwo w dedykowanych szkoleniach Bobby Burger
  • realizowanie zaleceń sieciowych Bobby Burger
  • W przypadku pierwszego pierwszego lokalu w mieście proponujemy Franczyzobiorcy preferencyjne warunki jwspółpracy w programie "Kto pierwszy, ten lepszy". Tak dogodnych warunków nikt inny w mieście już nie otrzyma.
  • Wsparcie dla franczyzobiorcy

    Podejmując współpracę z Bobby Burgerem, nawet niedoświadczony przedsiębiorca ma szansę z powodzeniem prowadzić lokal gastronomiczny, wszystko dzięki naszemu wszechstronnemu wsparciu:

  • Pomożemy Franczyzobiorcy stworzyć model finansowy oraz symulację przychodów opracowaną na podstawie realnych cen i ponoszonych kosztów zestawiając je z wynikami własnych placówek Bobby Burger
  • Wskażemy jak prawidłowo, optymalnie zarządzać placówką Bobby Burger
  • Po podpisaniu umowy franczyzowej przekażemy Franczyzobiorcy Podręcznik Operacyjny, który zawiera wszystkie informacje dotyczące prowadzenia lokalu pod szyldem Bobby Burger
  • Przeprowadzimy szereg szkoleń zarówno dla Franczyzobiorców jak również pracowników lokalu. Będą one realizowane przed otwarciem placówki jak też w trakcie jej działalności w celu urzeczywistnienia jednolitych standardów sieci
  • Przygotowujemy kampanie marketingowe, materiały reklamowe, wspieramy w lokalnych działaniach promujących lokal, podpowiadamy sprawdzone rozwiązania

  •  

    Przewidywana suma inwestycji

  • koszt otwarcia lokalu: w zależności od wielkości lokalu oraz jego stanu technicznego ok. 200 000 pln netto (adaptacja lokalu do wymagań sieci, koszt wentylacji, wyposażenie kuchni, baru oraz sali konsumpcyjnej, zakup sprzętu elektronicznego)
  • opłata wstępna 19950 pln netto, w której zawiera się projekt aranżacji wnętrza lokalu, zintegrowany system informatyczny, pełne wsparcie na każdym etapie przygotowania lokalu do otwarcia, szkolenia Franczyzobiorcy oraz pracowników lokalu
  • szacowany koszt sprzętu IT (POS, urządzenie fiskalne, nagłośnienie) ok 14 000pln
  • stała, miesięczna opłata franczyzowa 8% liczone od miesięcznego obrotu netto
  • W zależności od poniesionych kosztów przez Franczyzobiorcę, partycypujemy w kosztach inwestycji nawet do 100 000 pln.

    Osoba kontaktowa

    Michał Reczyński
    Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem