Z ogórem czy bez
Usługi Gastronomia
JEDNOSTKI WŁASNE 3 (Katowice, Gliwice, Bielsko-Biała)
LICZBA FRANCZYZ 4 (Dąbrowa Górnicza, Będzin, Rybnik, Zabrze)
Poznaj nas - informacje o systemie franczyzowym
„Z ogórem czy bez?”– to nasz znak rozpoznawczy. Spółka Orion Polska w 2015 roku po ogromnym sukcesie lokalu w Katowicach uruchomiła punkty w Gliwicach i Bielsku Białej. Kolejne lokale w przygotowaniu. „Tradycyjne Zapiekanki – z ogórem czy bez” serwują najstarszy polski fast food w odświeżonej formie. Do każdej zapiekanki na życzenie dodajemy wspaniałego ogórka kiszonego. W lokalach można napić się również tradycyjnej polskiej oranżady produkowanej od 1957 roku. Lokalne media gazety i radio wielokrotnie o nas mówi. Znaleźliśmy się między innymi w rankingu Gazety Wyborczej na 9 rzeczy których koniecznie trzeba doświadczyć w Katowicach. Nasze zapiekanki są przygotowywane na oczach Klientów z wyłącznie świeżych produktów i prawdziwego sera. W najbliższych latach zaplanowany jest rozwój ogólnopolskiej sieci serwującej zapiekanki z pieca.
Wymagania sieci
Wsparcie dla franczyzobiorcy
Przewidywana suma inwestycji
Koszt otwarcia lokalu jest ściśle związany z jego metrażem, jednak będzie on nie mniejszy niż 50 tys. zł netto. Franczyzodawca pobiera opłatę miesięczną w wysokości 10% obrotu netto. Franczyzodawca pobiera opłatę wstępną w wysokości 15 tys. zł netto. W skład której wchodzą: