zaloguj / zarejestruj
PRZEWIŃ

Franczyza Subway®

Usługi Gastronomia
Franczyza Subway®

LOKALIZACJA Subway International B.V.
Subway® Central & Eastern European Area Office
Jankovcova 1603/47a 170 00 Praga 7, Czechy

MINIMALNA KWOTA INWESTYCJI 250 tys.

Opłata wstępna 31.5 tys.

JEDNOSTKI WŁASNE Każda restauracja Subway® na świecie jest własnością franczyzobiorcy.

LICZBA FRANCZYZ 135 w Polsce, ponad 44.000 na świecie

Poznaj nas - informacje o systemie franczyzowym

Każda restauracja Subway® na świecie jest własnością franczyzobiorcy. Pyszne sandwicze, przygotowane zgodnie z życzeniem klienta i na jego oczach, są oferowane w ponad 130 restauracjach w Polsce. Kanapki komponowane są ze świeżych warzyw, mięs i wędlin, na świeżo wypiekanym pieczywie. Oprócz nich znajdziemy w ofercie również pyszne sałatki, wrapy, ciasteczka oraz ciepłe bądź zimne napoje.

Sukces restauracji napędzany jest jej perfekcyjnym działaniem, wybraną przez nas lokalizacją, ale przede wszystkim zaangażowaniem franczyzobiorcy i jego zespołu. Nie musisz mieć doświadczenia, aby uzyskać zgodę na zakup licencji. Mamy je mamy zarówno w kwestii otwierania jak i funkcjonowania restauracji. Zaangażowanie franczyzobiorcy, jego energia, jest tym, co nadaje każdej restauracji ducha i prowadzi ją do sukcesu.

 

Wymagania sieci

Szukamy kandydatów z sercem do biznesu i chęcią zdobywania nowych umiejętności, które pomogą im rozpocząć i rozwinąć działalność.

Każdy franczyzobiorca musi uczestniczyć w dwutygodniowym szkolenia w języku angielskim w Wielkiej Brytanii lub Stanach Zjednoczonych.

Naszym podstawowym wymaganiem jest perfekcyjne funkcjonowanie restauracji zgodnie z Podręcznikiem Operacyjnym.

Franczyza Subway® specjalizuje się w tworzeniu doskonałych sandwiczy. Tak dobrych i wyjątkowych, że wielu naszych klientów stało się franczyzobiorcami, ponieważ po prostu wierzyli w produkt.

Wsparcie dla franczyzobiorcy

Kiedy już zostaniesz franczyzobiorcą, możesz liczyć na naszą pomoc przy:

  • wyborze lokalizacji,
  • negocjowaniu umowy najmu,
  • projektowaniu restauracji,
  • uzyskaniu listy oficjalnych dostawców wszystkich urządzeń,
  • otrzymaniu dwutygodniowego szkolenia dla franczyzobiorców i dodatkowych źródeł informacji,
  • szkoleniu zespołu restauracyjnego podczas otwarcia restauracji i jak również po otwarciu.
  • Jako franczyzobiorca odpowiadasz za swoją firmę, a także za restaurację. Firma Subway® będzie wspierać Twój biznes w każdym aspekcie i przekaże Ci swoje ponad 40-letnie doświadczenie. Oto kilka przykładów wsparcia:

  • zatwierdzeni dostawcy produktów w celu zagwarantowania jakości i ceny,
  • Podręcznik Operacyjny zawierający pełne informacje w jaki sposób prowadzić restaurację,
  • comiesięczne oceny w Twojej restauracji, które pomagają zwiększyć sprzedaż,
  • raporty pokazujące wyniki restauracji w czasie rzeczywistym, które pomagają w pełni kontrolować biznes,
  • oceny obsługi klienta i propozycje ulepszeń,
  • dodatkowe indywidualne wsparcie.
  • Całe nasze wsparcie służy wspólnemu celowi - zwiększeniu sprzedaży i rentowności. Dzięki między innymi tym cechom marka Subway® stała się największą gastronomiczną  siecią franczyzową na świecie.

    Należy pamiętać, że założenie własnej firmy to ważna decyzja w Twoim życiu, ponieważ wpływa na wiele jego aspektów. Ale to Twój wybór, Twoja decyzja i Twoja szansa.

    SUBWAY® jest zarejestrowanym znakiem towarowym Subway IP Inc. ©2017 Subway IP Inc.

    Przewidywana suma inwestycji

    Wymagania

    Przybliżona kwota inwestycji waha się między 250 a 600 tysięcy złotych. Kwota zależna jest od wielu czynników, takich jak lokalizacja, wielkości restauracji oraz dostosowanie lokalu.

    Opłata Wstępna: Koszt pierwszej licencji franczyzowej to 7,5 tys. Euro, a każdej następnej 3,75 tys. Euro. Licencja może zostać sprzedana tylko osobie fizycznej. Jej ważność to 2 lata do momentu kupna licencji oraz 20 lat od momentu, gdy restauracja zaczyna funkcjonować.

    Osoba kontaktowa

    Zarejestruj swoje zainteresowanie tutaj lub po prostu napisz do nas na adres e-mail ce_europe_sales@subway.com.
    Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem