zaloguj / zarejestruj
PRZEWIŃ

Sakana

Usługi Gastronomia
Sakana

LOKALIZACJA TKM Sp. z o.o.
ul. Nizinna 12 lok. U1, 04-362 Warszawa

JEDNOSTKI WŁASNE 4

LICZBA FRANCZYZ 2

Poznaj nas - informacje o systemie franczyzowym

Sakana znana w całej Polsce sieć restauracji premium, która kreuje już od 16 lat modę na sushi w naszym kraju. Teraz możesz dołączyć do sieci poprzez program franczyzowy. Na przestrzeni długoletniej działalności Sakana wypracowała różne formaty biznesowe dopasowane do potrzeb lokalnych ryków i indywidualnych lokalizacji. Każdy z formatów cechuje niezmiennie najwyższa jakość produktu, niepowtarzalne wnętrza i atmosfera. To właśnie dzięki tym elementom koncept trafia do szerokiej grupy odbiorców zarówno wśród aktywnych młodych osób jak również rodzin i ludzi biznesu. Osoby oczekujące najwyższej jakości usługi, zdrowego i smacznego produktu oraz niezobowiązującego klimatu znajdą wszystko w restauracjach Sakana. Poczuj smak Japońskiego biznesu pod szyldem znanej marki. Zapraszamy :)

Wymagania sieci

  • Prawo do lokalu spełniającego warunki na prowadzenie gastronomii.
  • Każdy lokal podlega indywidualnej ocenie franczyzodawcy.
  • Formaty powierzchniowe:
  • a. od 80 m2 – 120 m2 b. od 150 m2 – 350 m2

    Wsparcie dla franczyzobiorcy

    Współpraca z partnerem franczyzowym przejawia się na wielu płaszczyznach. Nie musisz mieć doświadczenia w gastronomii by prowadzić sushibar Sakana, gdyż:

  • Każdy partner otrzyma pełny pakiet wsparcia merytorycznego. Szkolenia teoretyczne i praktyczne, które przygotują Cię do przyszłych wyzwań biznesowych.
  • Każdy projekt analizowany jest pod względem potencjału ekonomicznego oraz kosztów operacyjnych. Wybieramy rozwiązania odpowiednie dla Ciebie i format który w optymalny sposób pozwoli wykorzystać potencjał lokalnego rynku.
  • Zarządzanie placówką gastronomiczną to dynamiczny proces, dlatego poza przekazaniem wiedzy służymy pomocą i wsparciem w trakcie funkcjonowania restauracji, tak by spełniać najwyższe standardy jakości ustanowione przez Sakana.
  • W związku z dynamicznym rozwojem rynku i silną konkurencją dbamy o ciągły rozwój produktowy naszej oferty, angażujemy naszych partnerów w szkolenia i twórcze procesy zmierzające do utrzymania pozycji wiodącej i innowacyjnej marki restauracji w swoim segmencie.
  • Planujemy i komunikujmy się jako jedna sieć – siła i rozpoznawalność marki jest podstawowym elementem sukcesu naszych restauracji.
  • Nasi partnerzy mogą liczyć na wsparcie w działaniach reklamowych, PR i w lokalnym marketingu.
  • W skład pakietu podstawowego wchodzi:

  • pakiet szkoleń dla pracowników i kadry zarządzającej
  • projekt aranżacji wnętrza wraz z inwentaryzacją
  • system informatyczny umożliwiający monitoring działalności franczyzobiorcy
  • receptury potraw
  • kompendium wiedzy na temat funkcjonowania i organizacji pracy lokalu
  • regularne kontrole jakości
  • procedury BHP, niezbędne instrukcje,
  • wskazanie sprawdzonych dostawców (wspólny koszyk zakupowy)
  • możliwość skorzystania z własnego systemu sprzedaży OnLine
  • 16 letnie doświadczenie franczyzodawcy w prowadzeniu restauracji klasy premium.

    Przewidywana suma inwestycji

  • Od 190 tys. do 1 mln zł netto w zależ od formatu restauracji i użytych materiałów, włącznie z kosztami technologii i sprzętu kuchennego.
  • Stała opłata franczyzowa 7,5proc.
  • Kwota opłaty wstępnej ustalana indywidualnie w zależności od lokalizacji
  • Osoba kontaktowa

    Tomasz Kordek
    Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem