zaloguj
PRZEWIŃ

Piotr i Paweł

Handel Art. spożywcze i przemysłowe
Piotr i Paweł

LOKALIZACJA Grupa Piotr i Paweł Sp. z o.o.
ul. Druskienicka 12, 60-476 Poznań

telefon (61) 840 38 08

www www.piotripawel.pl

E-MAIL franchising@piotripawel.pl

MINIMALNA KWOTA INWESTYCJI 50 tys.

JEDNOSTKI WŁASNE 64

LICZBA FRANCZYZ 78

Poznaj nas - informacje o systemie franczyzowym

Piotr i Paweł to sieć niezależnych sklepów (supermarkety). System funkcjonuje na tradycyjnych zasadach franchisingu – poprzez związanie biorcy i dawcy licencji umową franczyzową obejmującą przekazanie know-how, opiekę nad przekształcaniem bądź budową supermarketu poprzez uruchomienie oraz bieżącą działalność operacyjną. Sklepy sieci Piotr i Paweł funkcjonują w oparciu o określone standardy sprzedaży gwarantujące efektywne działanie oraz nadające placówce niepowtarzalny charakter. Placówki sieci otrzymują kompleksowe wsparcie handlowe (centralne umowy z dostawcami), doradztwo w zakresie działalności operacyjnej sklepu (szkolenie personelu, stosowanie sprawdzonej formy oraz jakości świadczonych usług), wsparcie akcji w zakresie promocji placówki (działania marketingowe), doradztwo prawne. Sieć dba o efektowny wygląd sklepów franczyzowych, wizualizację i odpowiednie zagospodarowanie przestrzeni sprzedażowej. Współpraca handlowa firmy Piotr i Paweł na podstawie umów franczyzowych z właścicielami sklepów trwa od 2000 r., kiedy to powstał pierwszy tego rodzaju sklep w Pile. Pragniemy zachęcić Państwa do współpracy na zasadach franczyzy i zwrócić uwagę na nasze osiągnięcia w branży handlu detalicznego w Polsce: 1. 25 lat doświadczeń, 2. 78 sklepów franczyzowych, 3. 64 sklepy własne, 4. ponad 5 milionów klientów miesięcznie 5. ok. 4,5 tys. zatrudnionych pracowników 6. polski kapitał, 7. niepowtarzalny klimat zakupów, 8. wyróżniająca się oferta asortymentowa, 9. profesjonalizm personelu. A zatem jeśli:

  • jesteś mobilny,
  • lubisz nowe wyzwania,
  • masz zacięcie handlowe,
  • Jesteśmy po to aby pomóc Ci realizować plany biznesowe m.in. poprzez samodzielne zarządzanie sklepem.

    Wymagania sieci

  • Zdolność do sfinansowania przedsięwzięcia
  • Gotowość podjęcia szkolenia w formie zatrudnienia na umowę o pracę
  • Osobiste zaangażowanie w prowadzeniu supermarketu
  • W przypadku propozycji przejęcia obiektu (istniejącego lub planowanego) - powierzchnia sali sprzedaży (istniejąca lub planowana) nie mniej niż 500 m2.
  • Osoba kontaktowa

    Tomasz Jędrzejczak; tel: 508 157 512 mail: t.jedrzejczak@piotripawel.pl Magdalena Domagała; tel. 502 194 567 mail: m.domagala@piotripawel.pl
    Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem