zaloguj / zarejestruj
PRZEWIŃ

Olimp

Usługi Gastronomia
Olimp

LOKALIZACJA Gastromall Group
ul. Przykopy 5
30-612 Kraków

MINIMALNA KWOTA INWESTYCJI 300 tys.

Opłata wstępna 40 tys.

JEDNOSTKI WŁASNE 31

LICZBA FRANCZYZ 54

Poznaj nas - informacje o systemie franczyzowym

Olimp to  największa i najszybciej rozwijająca się sieć restauracji typu fast casual dining w Polsce. Proponuje różnorodne dania kuchni europejskiej z elementami kuchni świata. W ofercie zawsze znaleźć można potrawy z produktów sezonowych. Wszystkie dania przygotowywane są na miejscu przez doświadczonych kucharzy, a bogate menu (zmienne w ciągu dnia) pozwala na samodzielne skomponowanie  pełnowartościowego posiłku. W restauracjach Olimp to Klient decyduje o tym, jakie potrawy i w jakiej ilości znajdą się na jego talerzu, a płaci ujednoliconą cenę za 100 g jedzenia. Dzięki temu nie tylko kontroluje wysokość rachunku, ale otrzymuje posiłek szybko i sprawnie.

Sieć restauracji Olimp liczy obecnie kilkadziesiąt lokali w całym kraju  i stale się rozwija. Dzięki Karcie Klienta, każdy może uzyskać atrakcyjne rabaty na posiłki. Restauracje Olimp oferują również zniżki dla studentów.

Więcej informacji znaleźć można na stronie internetowej www.olimprest.pl, blogu z przepisami i poradami szefów kuchni www.kulinarnydoradca.pl oraz na profilu facebookowym pod adresem: facebook.com/restauracje.olimp                                                                                                           

 

Wymagania sieci

  • Zaangażowanie w dążeniu do osiągnięcia wspólnego sukcesu
  • Zrozumienie i akceptacja zasad funkcjonowania franczyzy
  • Zaplecze finansowe umożliwiające realizację inwestycji lub odpowiednia zdolność kredytowa
  • Prowadzenie własnej działalności gospodarczej (osobistej lub w formie spółki kapitałowej)
  • Nie wymagamy doświadczenia w gastronomii
  • Wsparcie dla franczyzobiorcy

  • Zapewniamy doskonałe lokalizacje w najlepszych centrach handlowych
  • Gwarantujemy zwrot z inwestycji w ciągu dwóch lat
  • Zapewniamy wsparcie przy aranżacji lokalu oraz wyposażeniu lokalu w sprzęt gastronomiczny
  • Wsparcie podczas tworzenia biznes planu
  • Profesjonalne szkolenie personelu oraz menadżera lokalu
  • Zarządzanie sprzedażą poprzez system IT
  • Wspólne akcje reklamowe i marketingowe
  • Pełne wsparcie w trakcie trwania umowy
  • Projekt ulotki ogólnej
  • Projekt ubioru dla personelu
  • Przewidywana suma inwestycji

    Inwestycja 200 tys. zł plus koszt adaptacji lokalu.

    Osoba kontaktowa

    Piotr Niemiec
    Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem