zaloguj / zarejestruj
PRZEWIŃ

Meat & Fit

Usługi Gastronomia
Meat & Fit

LOKALIZACJA
7 Street
ul. Nowy Świat 18A, 96-300 Żyrardów

Poznaj nas - informacje o systemie franczyzowym

„Meat & Fit” to sieć punktów gastronomicznych typu bistro. W menu Meat & Fit znajduje się szeroki wybór dań i przekąsek, m.in. sałatki, sandwiche z grillowaną wołowiną lub drobiem przygotowywane na oczach klienta, sandwiche wegańskie, natomiast dla łasuchów pyszne gofry oraz pancakes w kilku odsłonach. Oferujemy również smaczne shakei, lemoniady oraz wyśmienitą kawę. Dodatkowo w ofercie znajdują się nietypowe napoje z portfolio Coca Cola, takie jak Coca Cola waniliowa, czy Fanta winogronowa.

Wymagania sieci

  • Minimalna liczba mieszkańców – 20 tys.,
  • Punkt w łatwo dostępnej i widocznej lokalizacji, ulicach handlowych, przy dużych osiedlach lub w galeriach handlowych,
  • Wskazane witryny od ulicy,
  • Minimalna powierzchnia lokalu to 27 m2.
  • Od franczyzobiorcy nie wymagamy doświadczenia w gastronomii.
  • Wsparcie dla franczyzobiorcy

  • Działanie pod znakiem towarowym Meat & Fit oraz pełnym know how,
  • Pomoc przy wyborze odpowiedniej lokalizacji,
  • Wykonanie kompletnego projektu technicznego gotowego do odbioru w Sanepid (PIS),
  • Zaplanowanie kampanii reklamowej związanej z uruchomieniem punktu oraz wspieranie akcji reklamowych organizowanych przez franczyzobiorców na rynkach lokalnych,
  • Zapewnienie ciągłej logistyki dostaw 80% towarów spożywczych niezbędnych do funkcjonowania punktów wraz z rabatami sieci,
  • Dostęp do najwyższej jakości artykułów spożywczych produkowanych na wyłączność dla sieci „7 Street” oraz „Meat & Fit” takich jak: mięso, świeżo wypiekane bułki, sosy, domowe frytki, panierka, przyprawy,
  • Procedury operacyjne oraz standardy działania i obsługi klienta,
  • Szkolenie franczyzobiorcy oraz personelu i przekazanie wszystkich receptur i technologii,
  • Bieżącą obsługę przez regionalnego opiekuna punktów gastronomicznych.
  • Przewidywana suma inwestycji

  • Minimalna kwota potrzebna do otwarcia punktu stacjonarnego to ok. 30 tys. zł w przypadku gotowego punktu po innej gastronomii, natomiast kwota wybudowania nowego punktu maksymalnie nie powinna przekroczyć 60 tys. zł w zależności od wielkości i stanu technicznego punktu. Istnieje możliwość leasingu sprzętu gastronomicznego,
  • Opłata wstępna: 3 tys. zł netto,
  • Opłata miesięczna franczyzowa wyrażona w procentach od obrotu,
  • Opłata miesięczna marketingowa wyrażona w procentach od obrotu.
  • Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem