Felix Chicken
Usługi Gastronomia
LOKALIZACJA
Spartakus
Ul. J. Wiśniowieckiego 53, 33-300 Nowy Sącz
MINIMALNA KWOTA INWESTYCJI
25 tys.
JEDNOSTKI WŁASNE
1
LICZBA FRANCZYZ
11
Poznaj nas - informacje o systemie franczyzowym
Nasza firma istnieje na rynku od 2001 roku. Perfekcyjne dopracowanie receptur i technologii produkcji wyśmienitego, soczystego i chrupiącego kurczaka spowodowało, że bezbłędnie trafiliśmy w gusta i preferencje klientów. Zapewniamy dostęp do naszej wiedzy i doświadczenia w prowadzeniu biznesu, w którym sprawdzony pomysł gwarantuje szybki zwrot inwestycji i pewny zysk.
Wymagania sieci
franczyzobiorcą może zostać każda osoba, która jest kreatywna, przedsiębiorcza, zaangażowana w prowadzenie własnego biznesu;
lokal o pow. 50-60 m2;
w centrach handlowych posiadających ”FoodCourt” pow. może być mniejsza 20-25 m2;
nie wymagam doświadczenia w gastronomii.
Wsparcie dla franczyzobiorcy
Rozwój i działanie pod zastrzeżonym znakiem Felix Chicken,
Doradztwo przy wyborze lokalizacji,
Pełne szkolenie–przekazanie receptur, technologii-podręcznik operacyjny,
Procedury operacyjne–standardy działania i obsługi klienta,
Pomoc i wsparcie w kampanii reklamowej związanej z uruchomieniem nowego lokalu.
Przewidywana suma inwestycji
Minimalna kwota inwestycji 45 tys. zł
Osoba kontaktowa
Łukasz Pyszczak, tel. 798 851 580