zaloguj / zarejestruj

Felix Chicken

Usługi Gastronomia
Felix Chicken

LOKALIZACJA Spartakus
Ul. J. Wiśniowieckiego 53, 33-300 Nowy Sącz

MINIMALNA KWOTA INWESTYCJI 25 tys.

JEDNOSTKI WŁASNE 1

LICZBA FRANCZYZ 11

Poznaj nas - informacje o systemie franczyzowym

Nasza firma istnieje na rynku od 2001 roku. Perfekcyjne dopracowanie receptur i technologii produkcji wyśmienitego, soczystego i chrupiącego kurczaka spowodowało, że bezbłędnie trafiliśmy w gusta i preferencje klientów. Zapewniamy dostęp do naszej wiedzy i doświadczenia w prowadzeniu biznesu, w którym sprawdzony pomysł gwarantuje szybki zwrot inwestycji i pewny zysk.

Wymagania sieci

  • franczyzobiorcą może zostać każda osoba, która jest kreatywna, przedsiębiorcza, zaangażowana w prowadzenie własnego biznesu;
  • lokal o pow. 50-60 m2;
  • w centrach handlowych posiadających ”FoodCourt” pow. może być mniejsza 20-25 m2;
  • nie wymagam doświadczenia w gastronomii.
  • Wsparcie dla franczyzobiorcy

  • Rozwój i działanie pod zastrzeżonym znakiem Felix Chicken,
  • Doradztwo przy wyborze lokalizacji,
  • Pełne szkolenie–przekazanie receptur, technologii-podręcznik operacyjny,
  • Procedury operacyjne–standardy działania i obsługi klienta,
  • Pomoc i wsparcie w kampanii reklamowej związanej z uruchomieniem nowego lokalu.
  • Przewidywana suma inwestycji

  • Minimalna kwota inwestycji 45 tys. zł
  • Osoba kontaktowa

    Łukasz Pyszczak, tel. 798 851 580
    Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem