zaloguj / zarejestruj
PRZEWIŃ

Wytwórnia Pączków

Handel Gastronomia
Wytwórnia Pączków

LOKALIZACJA Wytwórnia Pączków Sp z o.o.
ul Robotnicza 70J
53-608 Wrocław

MINIMALNA KWOTA INWESTYCJI 80 tys.

Opłata wstępna 5 tys.

JEDNOSTKI WŁASNE 1 wlasna - Opole, Rynek 21/1A

LICZBA FRANCZYZ 1 franczyzowa - Rzeszów, ul Matejki 6 1 franczyzowa - Radom, otwarcie 1 września 2019 1 franczyzowa - Manchester, Wielka Brytania, planowane otwarcie 15 październik 2019 1 franczyzowa - Warszawa, planowane otwarcie 1 listopad 2019

Poznaj nas - informacje o systemie franczyzowym

Nasze pączkarnie to pierwszy w Polsce koncept multi pączkarni oferujących klientom nie tylko ręcznie robione pączki ale również, donuty, polskie faworki, mini pączki, pączki hiszpańskie, kawę świeżo paloną, oraz menu letnie czyli np. lody rzemieślnicze.

 

Opis systemu franczyzowego

Nasza pierwsza Wytwórnia Pączków Piekarczyk została otwarta w marcu 2018 roku w Opolu z pasji do cukiernictwa. Druga pączkarnia - franczyzowa powstała w Rzeszowie przy ul Matejki 6 w czerwcu 2019 roku oraz z naszą pomocą zostały otwarte 3 pączkarne partnerskie w Polsce, a wkrótce otwieramy pierwszą franczyzową pączkarnię w Wielkiej Brytanii.

W naszych pączkarniach pracują cukiernicy z wykształcenia, cukiernicy z zamiłowania do tego rzemiosła i ludzie którzy byli gotowi nauczyć się nowego fachu

Wymagania sieci

Naszym partnerem może zostać każdy kto jest pozytywnie nastawiony na biznes, chce posiadać niezależne źródło dochodu, nie boi się wyzwań i najważniejsze – nie musi posiadać doświadczenia w branży, ponieważ my pomagamy we wszystkim.

Nasz Wytwórnia Pączków Piekarczyk to koncept dla ludzi, którzy cenią sobie jakość produktów, łatwość współpracy i zależy im na dobrym zwrocie z inwestycji i budowaniu swojej niezależności finansowej.

 

Przewidywana suma inwestycji

Minimalna kwota potrzebna do otwarcia Pączkarni to 80 tys. zł, powierzchnia lokalu to minimum 35-40 m2.

 

Lokalizacja

To miejsce o dużym natężeniu ruchu pieszych. Lokal powinien posiadać lub mieć możliwość zamontowania witryny, przez którą będziemy mogli pokazać naszym klientom jak robimy prawdziwe pączki oraz okienko do sprzedaży pączków jeżeli lokal nie będzie posiadał sali konsumpcyjnej.

 

Opłaty

Jednorazowa oplata licencyjna wynosi:

5 tys. zł opłaty wstępnej,

15 tys. zł w przypadku podpisania umowy

Dodatkowo partner ponosi opłatę w wysokości 3,5% oraz 1 % na marketing własnego lokalu.

 

Więcej informacji na naszej stronie www.jakotworzycpaczkarnie.pl oraz na www.wytworniapaczkow.pl

Wsparcie dla franczyzobiorcy

Najistotniejszy element tego biznesu to wiedza czyli po prostu know-how, które przekazujemy naszym partnerom od samego początku tj. od wyboru lokalu po otwarcie oraz cały okres trwania umowy, która obejmuje również wykonanie projektów adaptacji lokalu, przebudowy oraz projekt technologiczny wraz z doborem wszystkich niezbędnych sprzętów, za które odpowiedzialny jest nasz technolog oraz rzeczoznawca sanitarny.  

Wyróżniamy się również nie korporacyjnym podejściem do naszego partnera oraz najniższą opłatą franczyzową na rynku w wysokości 3,5% plus 1% na marketing - nie sieci a na lokalny marketing lokalu naszego partnera. Zapewniamy również dostawy z naszego magazynu wszystkich niezbędnych surowców, produktów, opakowań a nawet ubrań dla personelu. Nasz zespół przez miesiąc czasu przeszkoli i przygotuje pracowników partnera do pracy w pączkarni oraz partnera do prowadzenia pączkarni.  Zapewniamy marketing dla pączkarni partnera (media społecznościowe, materiały reklamowe, ubrania dla pracowników, itp.), szkolimy i zapewniamy stałą pomoc merytoryczną.

Przewidywana suma inwestycji

W zależności od lokalu: kwota od 80 tys. złotych, pomagamy również w uzyskaniu leasingu na wyposażenie całej pączkarni (około 60 tys. złotych)

Osoba kontaktowa

Arkadiusz
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem