Franczyza - smaki z czterech stron świata
LAFLAF HUMUS FALAFEL HOUSE - kuchnia izraelska i bliskowschodnia
LafLaf HUMUS FALAFEL HOUSE to miejsce, w którym znajdziesz przysmaki kuchni izraelskiej i szerzej bliskowschodniej. Jest to restauracja wegańska.
Serwuje potrawy zdrowe i lekkie, przygotowane w oparciu o oryginalne, orientalne receptury i składniki, np. pyszny falafel, genialną shoarmę i zapadające w pamięć sałatki.
Wsparcie dla franczyzobiorcy:
Podejmując współpracę otrzymasz wsparcie potrzebne do stworzenia i prowadzenia lokalu marki LafLaf. Na etapie powstawania sieć doradza, przekazuje wytyczne, wszelkie niezbędne informacje oraz kontroluje realizację projektu. Przed otwarciem lokalu szkoli biorcę licencji oraz personel.
W trakcie otwarcia lokalu LafLaf zapewnia nadzór koordynatora.
Oczekiwania wobec biorcy licencji:
- zakup produktów w laflaf;
- posiadanie kapitału przeznaczonego na inwestycję.
Stworzenie lokalu LAfLAf kosztuje około 75 tys. zł.
Z doświadczenia sieci wynika jednak, iż tę kwotę można znacząco zmniejszyć, angażując się w szczegóły powstawania lokalu i dokładnie nadzorując proces inwestycyjny. Wiele zależy od samego biorcy licencji.
Dodatkowe koszty to:
- uiszczanie opłat miesięcznych od obrotów 6% (5+1% marketing);
- uiszczenie opłaty wstępnej ustalanej indywidualnie.
Mile widziane doświadczenie w prowadzeniu gastronomii i w zarządzaniu personelem.
Oczekiwania wobec potencjalnych lokalizacji:
- lokalizacje przy głównych ulicach handlowych. Mogą to być zarówno ruchliwe ciągi piesze, jak i główne ciągi ruchu kołowego;
- lokalizacje w centrach handlowych (galerie posiadające przynajmniej 70 lokali handlowych;
- optymalna powierzchnia lokalu to 50 - 70 m²;
- mile widziane są lokalizacje narożne;
preferujemy posiadanie lokalu na podstawie umowy najmu lub dzierżawy na okres określony 5 lat.
Sprawdź też inne pomysły na biznes